SET OD PET TEHNIKA DISANJA PO TRI MINUTA

Ukoliko stalno osećaš umor i nedostatak energije, 
ukoliko si pod stresom i nemaš vremena za sebe i svoja interesovanja,
ukoliko stalno osećaš napetost i bol u vratu i ramenina,
ukoliko te muče glavobolja i zujanje u ušima,
set od pet tehnika disanja ti zaista može pomoći.


Dišući ovih pet tehnika disanja po tačno određenom redosledu možeš veoma brzo osetiti promene u nivou energije koju imaš, kako na početku dana tako i tokom dana. Osim toga, možeš osetiti benefite na svim nivoima.

Šta će se desiti u tvom fizičkom telu?

Pokrenuće se cirkulacija krvi ali takođe i limfe što će uticati na detoksikaciju organizma i čišćenje od toksina. Svi unutrašnji organi će dobiti jednu finu stimulaciju što će uticati na njihov rad, a svi oni koji su smešteni u trbušnoj duplji imaće svakodnevnu masažu, što će poboljšati varenje i metabolizam. Na kraju, sve će se odrazitii  na rad žlezdi sa unutrašnjim lučenjem i lučenje hormona i uspostavljanje balansa u endokrinom sistemu. 

Ono što je i najbitnije da ove tehnike disanja jačaju nervni sistem i pomažu u oslobađanju od stresa. One aktiviraju parasimpatički nervni sistem pri čemu dospeva više kiseonika u krvotok i smanjuju se nivo kortizola što dovodi do smanjenja stresa, ali i reaktivnosti na stresne situacije. Imaćeš više mira i lakoće u svemu što radiš u toku dana i lakše ćeš se nositi sa obavezama. 

Sve to će doprineti da i tvoj imuni sistem dobije podršku što direktno samim lekovitim procesima koji se odvijaju u telu tokom disanja tako i indirektno preko balansa u endokrinom i nervnom sistemu.

Šta će se desiti u tvom umu?

Um će postati mirniji sa manje opsesivnih ili opterećujućih misli. Postepeno će dolaziti do jasnoće i centriranosti kao i bolje koncentracije i pamćenja. 

Šta će se desiti sa emocijama?

Vremenom možeš osetiti kako su se neki stari emotivni obrasci otopili jer ih je disanje kao energetska pumpa ispumpalo iz podsvesti a onda potpomoglo njihovom procesuiranju kroz telo i otpuštanju. Ukoliko si od onih koji ne znaju da isprocesuiraju esvoje emocije opet disanje može biti od pomoći.

Da bi došlo do svih ovih benefita a i još mnogih drugih, jedino što je potrebno da svakog jutra, pre ulaska u dan prepun obaveza i svakodnevnih aktrivnosti, uradiš svoj set tehnika disanja.

Tvoje ulaganje je samo 15 minuta u danu što, složićeš se, nije puno vremena!?





Ukoliko želiš set od pet tehnika disanja, sada ga možeš dobiti po sniženoj ceni. Tehnike disanja, kao i uvodni video o načinu izvođenja ti ostaju zauvek na raspolaganju.

CENA SETA OD PET TEHNIKA DISANJA JE 
 11€

Preporuka je da primenjuješ ovaj set tehnika disanja svakog jutra, 40 dana zaredom. Nakon toga možeš da ih prmenjuješ kada god ti bude odgovaralo. 

A ovde su utisci onih koji već primenjuju ovaj set.









Sat Nam

No comments:

Post a Comment