KUNDALINI NUMEROLOGIJA

Divna praksa koju koristimo u okviru učenja Kundalini joge jeste i Kundalini numerologija.

Naime ovo je tantrička praksa koja ti na jednostavan način može pomoći da se povežeš sa svojim brojevima i da na osnovu njih jačaš svoje kapacitete i živiš u skladu sa Božanskom mudrušću. 

Kundalini numerologija ti pruža uvid u Broj Duše, Broj Karme, Broj Dara, Broj Sudbine i Broj Puta.

Broj Duše je prvi izazov koji ti je dat rođenjem kako bi kada ovladaš njime došla u kontakt sa svojom Dušom. Ovaj broj predstavlja dan tvog rođenja.

Drugi je Broj Karme u vidu meseca rođenja koji predstavlja drugi izazov u životu koji je važan kako bi se povezala sa Istinom i kada su izazovi oko tebe. Treći je Broj Dara kao zbir dva poslednja broja u godini rođenja koji predstavlja ono što ti je dato kao Dar, Poklon, Talenat u ovom životu a što treba da razvijaš i koristiš. Četvrti je Broj Sudbine koji predstavlja zbir svih brojeva u godini rođenja i veštine koje je tvoja Duša savladala u prošlosti, kao i ono kako te drugi vide. Peti je Broj Puta kao zbir svih brojeva u datumu rođenja i predstavlja životne izazove i sve ono na čemu je potrebno da radiš.

Svaki od ovih brojeva nosi svoju simboliku, a na osnovu brojeva tvog datuma rođenja koji se nalaze na pozicijama ovih brojeva možeš da dobiješ sjajan uvid u svoje potencijale, snage, hrabrosti ali i u svoje strahove, izazove i slabosti. I taj uvid ti može pomoći da ovladaš svojim slabostima i pretvoriš ih u svoje snage.

Kundalini numerologija je jedno putovanje kroz tvojih Deset tela, jer osim Fizičkog Tela koje je po ovom učenju V telo, ti imaš i tri Mentalna tela (Negativan Um, Pozitivan Um i Neutralan Um), ali i Oreol, Auru, Pranično Telo, Suptilno Telo i Svetleće Telo koja su tvoja Energetska Tela.

Pa ukoliko želiš da se upoznaš sa Kundalini numerologijom ili bolje rečeno da se upoznaš sa značenjem tvojih brojeva, možeš zakazati svoju analizu brojeva na putduse222@gmail.com

Analizu dobijaš u audio formatu tako da je možeš preslušavati i čuvati, a uz to dobijaš i prakse za jačanje onih tela koji su kod tebe na pozicijama izazova. 

I ne zaboravi, prakse su naši najveći učitelji.

Sat Nam

P.S. Ovde su samo neki od utisaka žena koje su se susrele sa svojom Kundalini numerologijom.










No comments:

Post a Comment